Rusko državljanstvo: uvjeti i način primanja



Mnogi stranci razmišljaju o mogućnosti da dobiju rusko državljanstvo. Redovito ovaj proces uvedene brojne promjene, usmjerene na pojednostavljenje postupaka. Neki ljudi ne mogu koristiti pojednostavljeni postupak za dobivanje državljanstva, ali moraju udovoljiti određenim zahtjevima i uvjetima. Morate shvatiti kako i gdje se obratiti, koje dokumente pripremiti i da zapravo treba državljanstvo. Svaki stranac koji je dobio državljanstvo Ruske Federacije, može se osloniti na različite mogućnosti. Ove uključuju sljedeće: Postoji nekoliko programa koji omogućuju dobiti državljanstvo ruske federacije uz minimalan napor, ali da stranci moraju ispuniti određene uvjete. Svaki stranac mora znati da je za dobivanje državljanstva Ruske Federacije, to je moguće samo pod određenim uvjetima. Bez valjani razlog zašto je to smatrao nemogućim. Državljanstvo Ruske Federacije može se ostvariti na nekoliko načina, ovisno o postojećem razloga: odustajanje od ruskog državljanstva i moraju biti izdati, za što je potrebno podnijeti posebnu izjavu u FMS. Odricanje je dobrovoljno, tako da ne može da ne prisiljavaju čovjeka da se odrekne državljanstva. Svaki državljanin neke druge zemlje ima priliku da postane državljanin Ruske Federacije. Toga se treba pridržavati pravilne procedure za dobivanje rusko državljanstvo.

Sve aktivnosti moraju se provoditi u realnom vremenu. Dakle, proces je dosta dug, jer od trenutka podnošenja dokumenata na državljanstvo moraju proći najmanje jednu godinu. Ruskog državljanstva zahtijeva pripremu brojnih dokumenata i obavljanje niza uzastopnih akcija. Proces dobivanja državljanstva Ruske Federacije može se izvršiti prema standardnoj shemi ili na pojednostavljen. Pojednostavljeno dobivanjem ruskog državljanstva je dopušteno samo za posebne programe.

Oni uključuju preseljenje sunarodnjaka

U tim uvjetima, značajno su smanjili količinu vremena koje ćete potrošiti na stjecanje državljanstva. Prema standardnom postupku zahtijeva da podnositelj zahtjeva živi u Rusiji ne manje od pet godina sa stanovnik Ruske Federacije. Rusko državljanstvo djecu također se temelji na ovom principu. Osim toga, zahtjevi: dokumenti za dobivanje rusko državljanstvo moraju kontaktirati u roku od šest mjeseci do isteka boravišne dozvole. Dok je proces može isključivo odrasla osoba i osoba. Za djecu proces provode roditelji ili staratelji. Ovaj proces je dostupan samo za ljude koji odgovaraju zahtjevima programa preseljenja kolega ili drugih programa. Za njih je značajno pojednostavljeno dobivanjem ruskog državljanstva. Proces ne traje puno vremena i ne zahtijeva pripremu brojnih dokumenata. Da biste koristili ovaj pojednostavljeni postupak će moći samo određene kategorije podnositelja zahtjeva. Oni uključuju strance s obzirom na uvjete: da bi se utvrdilo je li određeni stranac koristiti i ubrzani postupak, preporučljivo je konzultirati iskusnog odvjetnika. Obično, rodom iz CIS-a može primijeniti ovu shemu, jer su govornici ruskog jezika. Taj status dodjeljuje se nakon prolaska komisije, a također se ispituje u pisanom obliku. Osim toga, predlaže se da takvu priliku drugoj osobi da se pod određenim uvjetima. Pravo na dobijanje ruskog državljanstva na pojednostavljen način dostupan: sve gore navedeni stranih lica imaju mogućnost koristiti pojednostavljeni postupak za dobivanje rusko državljanstvo. Ako to nije moguće za stranca u korištenju pojednostavljene sheme, on će morati izvršiti uzastopnih faza standardni postupak. Svaka faza ima svoje nijanse, tako da je važno temeljito istražiti u pravilima ovog procesa. Strancima pri prelasku granice treba imati vizu ili putovnicu. Od stanovnika zemalja koje su članice Carinske unije, potrebno unutarnje putovnice. U roku od narednih dana od dana dolaska u zemlju, doma dužan je obavijestiti o svom dolasku u FMS.

Ako unajmljujete stan ili ostaje